חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצות דגים ברוטב חריימה

סיפרנו כבר על חריימה ושרמולה כולל מתכונים ||| פרסמנו גם מתכון לדגים ברוטב מזרח תיכוני ||| הפעם מתכון שהוא שילוב בין טעמי המטבח המרוקאי והמטבח הטריפוליטאי ||| הכנה פשוטה אל רשימה ארוכה של תבלינים שהופכים את המנה למעולה ומיוחדת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

תבשיל קציצות דגים בעגבניות (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

לרוטב

לקציצות

להגשה

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות
  2. יוצרים מהמסה קציצות בגודל שאוהבים
  3. מכניסים לסיר סוטג' (שטוח ורחב) את כל מצרכי הרוטב ללא המים ומיץ לימון
  4. מטגנים כמה דקות
  5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את הלהבה
  6. מכניסים לסיר את הקציצות ומבשלים 30-40 דקות
  7. הגשה: סוחטים את הלימון לתוך התבשיל
  8. מפזרים את העלים הקצוצים מעל.. ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Bon Appétit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *