קינוח צרפתי קלאסי הפעם עם טוויסט ים תיכוני ||| Truffe en chocolat הם כדורי שוקולד שנקראים בכלל על שם פטריית הכמהין שצורתן דומה ||| פרסמנו בעבר מתכון של טראפל שוקולד ואגוזי לוז או מתכון טראפל שוקולד ואבוקדו ואפילו מתכון של טראפל טיבעוני ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר פרווה
- 200 מ"ל טחינה גולמית
תוספות לשידרוג
- מלח גס
- אגוזי פקאן לא קלוי
- שבבי קוקוס
לציפוי
- 1 כוס אבקת קקאו
אופן הכנה
- בסיר, על להבה בינונית ממיסים יחד את השוקולד והטחינה תוך כדי ערבוב תמידי
- מכבים את הלהבה כשמקבלים בלילה אחידה נוזלית
- שופכים את הבלילה לתבנית מרובעת קטנה
- מפזרים מעל את התוספת שבחרנו
- מכניסים למקרר להתייצבות
- חותכים את מלבן השוקולד הקר, לקוביות
- מחכים שהמסה תתקרר ותתמצק
- מוציאים עם כפית מעט מהשוקולד ויוצרים כדור בגודל פינג פונג או קטן יותר
- מגלגלים את כדור השוקולד באבקת קקאו
- מסדרים בקופסה אטומה ושומרים במקרר להזדמנות חגיגית
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Bon Appétit