חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טראפלס שוקולד וטחינה

קינוח צרפתי קלאסי הפעם עם טוויסט ים תיכוני ||| Truffe en chocolat הם כדורי שוקולד שנקראים בכלל על שם פטריית הכמהין שצורתן דומה ||| פרסמנו בעבר מתכון של טראפל שוקולד ואגוזי לוז או מתכון טראפל שוקולד ואבוקדו ואפילו מתכון של טראפל טיבעוני ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טראפלס שוקולד וטחינה (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

תוספות לשידרוג

לציפוי

אופן הכנה

  1. בסיר, על להבה בינונית ממיסים יחד את השוקולד והטחינה תוך כדי ערבוב תמידי
  2. מכבים את הלהבה כשמקבלים בלילה אחידה נוזלית
  3. שופכים את הבלילה לתבנית מרובעת קטנה
  4. מפזרים מעל את התוספת שבחרנו
  5. מכניסים למקרר להתייצבות
  6. חותכים את מלבן השוקולד הקר, לקוביות
  7. מחכים שהמסה תתקרר ותתמצק
  8. מוציאים עם כפית מעט מהשוקולד ויוצרים כדור בגודל פינג פונג או קטן יותר
  9. מגלגלים את כדור השוקולד באבקת קקאו
  10. מסדרים בקופסה אטומה ושומרים במקרר להזדמנות חגיגית

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Bon Appétit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *