מתכון: טראפל שוקולד ואגוז לוז Truffe en chocolat

כְּמֵהוֹן שׁוֹקוֹלָד זה השם התיקני אבל אנחנו קוראים למעדן שטוב לכוווולם – טראפל Truffle ||| מעדן ללא גלוטן כך שגם כשר לפסח ||| קל להכנה וללא אפייה אבל הטעם ממכר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טראפל שוקולד ואגוז לוז (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (25 יחידות)

למילוי

לציפוי

 
- פרסומת -

 

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה או בסיר
  2. מוסיפים את השמנת מתוקה והמלח
  3. ממיסים במיקרוגל או על להבה נמוכה ובזהירות שהשוקולד לא ישרף
  4. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים סיליקון
  5. בכל שקע שמים אגוז לוז קלוף
  6. שומרים במקרר למשך הלילה
  7. בבוקר מוציאים את הטראפלס מתבנית הסיליקון
  8. מתקנים צורתם כך שיהיה כדור קטן יפה
  9. מגלגלים בקערית עם הקקאו
  10. מניחים בקופסא אטומה והטראפלס ישמרו במקרר כחודש (אם לא יטרפו אותם לפני כן)

בתיאבון Bon appétit

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: