חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות מושלגות ללא גלוטן Snow cookies

עוגיות מושלגות יחממו את הלב ויתנפצו לכם בפה ||| עוגיות ללא גלוטן שכמובן יתאימו לפסח כמו גם לכל ימות השנה ||| מעט מצרכים והרבה טעם בפה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות מושלגות Snow cookies (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 300 גרם שקדים מולבנים טחונים
  • 3 חלבוני ביצים
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לציפוי

  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק
  4. מוסיפים תמצית וניל ושקדים טחונים
  5. מקפלים בזהירות ושומרים במקרר למשך שעה
  6. מוציאים מהמקרר, מכדררים לכדורים בקוטר של 3 ס"מ
  7. מגלגלים באבקת סוכר
  8. מניחים את הכדורים המצופים בתבנית המרופדת ומקפידים לשמור על מרחק גדול בין הכדורים
  9. אופים במשך 15-12 דקות עד להזהבה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *