עוגיות מושלגות יחממו את הלב ויתנפצו לכם בפה ||| עוגיות ללא גלוטן שכמובן יתאימו לפסח כמו גם לכל ימות השנה ||| מעט מצרכים והרבה טעם בפה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 300 גרם שקדים מולבנים טחונים
- 3 חלבוני ביצים
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי
- אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 170 מעלות
- מרפדים תבנית בנייר אפייה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק
- מוסיפים תמצית וניל ושקדים טחונים
- מקפלים בזהירות ושומרים במקרר למשך שעה
- מוציאים מהמקרר, מכדררים לכדורים בקוטר של 3 ס"מ
- מגלגלים באבקת סוכר
- מניחים את הכדורים המצופים בתבנית המרופדת ומקפידים לשמור על מרחק גדול בין הכדורים
- אופים במשך 15-12 דקות עד להזהבה
בתיאבון