חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה טבעונית ברוטב אלפרדו

טוויסט על בסיס צמחי למאכל האיטלקי המסורתי, המחליף את מרכיבי החלב בחלופות ידידותיות לטבעונות ||| מנה זו ידועה במרקם הקרמי ובטעמה העשיר, בדרך כלל מושגת ללא שימוש במוצרים מן החי ||| רוטב אלפרדו ללא חלב, מתאים גם למי שרגיש ללקטוז או אלרגי למוצרי חלב ||| מנה שתתאים לכולם כי גם אוכלי כול יאהבו אותה ולכולם תהייה אותה מנה בשולחן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה פטריות וברוקולי בשמנת (צילום דני בר)

מצרכים (4 מנות)

להגשה

שלבי הכנה

  1. בסיר גדול מחממים את השמן
  2. מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שקיפות
  3. מוסיפים את 2 סוגי הפטריות הקצוצות לבצל המטוגן וממשיכים לטגן
  4. שופכים לסיר את חלב הקוקוס וקרם קוקוס ומביאים לרתיחה
  5. מתבלים לפי הטעם ומבשלים על להבה נמוכה למשך 15 דקות
  6. לסיר הרוטב אלפרדו מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים 5 דקות נוספות
  7. בסיר נפרד מבשלים במים רותחים את הפסטה עד דרגת אל-דנטה
  8. כשהפסטה מוכנה מסננים את הפסטה מהמים
  9. מחלקים הפסטה לצלחות עמוקות
  10. בוזקים על הפסטה רוטב עם ברוקולי, בנדיבות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *