חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פילה דניס על מצע ירקות ירוקים

מנה בריאה, קלילה וטעימה, והכי חשוב: קלה מאד להכנה ||| מנה מושלמת להגשה לצד כוס יין לבן קר, והיא מתאימה במיוחד כארוחת ערב קלילה ובריאה ||| שילוב של ירקות ירוקים עם הרבה בריאות שמרימים את המנה ומעצימים את טעמי הדג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלמון ניסואז (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לירקות

להגשה

  • מעט עלי מיקרו
  • צנונית חתוכה לרבעים
  • גרידת קליפת לימון

שלבי הכנה

  1. הכנת הדגים: במחבת חמה עם 2 כפות שמן זית צורבים את הפילטים – תחילה על צד אחד במשך כ-5 דקות, ואחר כך במשך כ- 30 שניות על הצד השני (תלוי כמובן בעובי הדג) ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג
  2. הכנת הירקות: למחבת החמה שהכנו בה את הדגים, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את בצלצלי השאלוט, סלרי, זוקיני, אספרגוס, שום, שעועית ואפונה
  3. מערבבים היטב ומוסיפים רוטב סויה, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל ומקפיצים קלות
  4. מוסיפים את היין ונותנים לאלכוהול להתנדף
  5. מוסיפים תרד ושקדים ומקפיצים קלות
  6. מוסיפים בזיליקום, פטרוזיליה וגרידת לימון ומערבבים קלות

הגשה

מניחים על צלחת הגשה מנת ירקות חמים ומעל מניחים נתחי פילה דג, רבעי צנונית, עלי מיקרו ומעט גרידת לימון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *