חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חריימה פילה דג בורי

מנה מסורתית של ערבי שבת וחג שכבר סיפרנו עליה כאן… ||| הסוד הוא תכולת הרוטב האמיתי העשיר ומגוון ||| לצד חלה תקבלו חווית יום שישי ביתית וחמימה עם הרבה זיכרונות ילדות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חריימה (צילום דני בר)

מצרכים (6 מנות)

לרוטב

לדגים

להגשה

  • פרוסות דקיקות של צנוניות

שלבי הכנה

  1. הכנת הרוטב: בסיר סוטאז' רחב ונמוך עם שמן מטגנים שום ואת כל רצועות פלפלים
  2. מוסיפים לסיר עגבניות ופפריקה ומערבבים
  3. מוסיפים סוכר, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים כמון ומיץ לימון ומערבבים
  5. מבשלים על להבה נמוכה כ-½ שעה
  6. הכנת הדגים: מניחים את הדגים בסיר עם הרוטב כשהעור פונה כלפי מעלה
  7. מבשלים עם מכסה סגור על להבה גבוהה כ-10 דקות
  8. מסירים את המכסה, מטפטפים מעל 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה
  9. מסירים מהכיריים ומסדרים 2 נתחי דג בכל צלחת הגשה
  10. יוצקים מעל את הרוטב ומעטרים בפרוסות צנוניות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *