חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חלה מתוקה ללא סוכר

מתכון לחלה מתוקה מפתיעה לשולחן שבת או חג ובכלל ||| מלכת הג'לי משיקה את הממתיק קליאת ||| ½3 כפיות קליאת שוות ערך למתיקות של כוס סוכר ||| מתכוני חלות תמצאו למכביר אצלנו כמו חלה מתוקה כאן וגם חלה לשבת כאן ||| הפעם חלה שתעשה את השולחן חגיגי ואת הטעם מתוק ובלי הסוכר הממכר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חלה מפנקת (צילום פנינה קדם)

מצרכים (2 חלות)

לציפוי

שלבי הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את הקמח, שמרים וקליאת
  2. מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה כ- 10 דקות לקבלת בצק חלק ואחיד
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד (מומלץ לעשות 3-4 חורים, כדי שהשמרים ינשמו) ומתפיחים כשעה
  4. יוצרים כדורי בצק במשקר 100 גרם כל אחד
  5. יוצרים רצועות בצק אחידות ומכל 5 רצועות קולעים צמה של חלה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מתפיחים את החלות עד להכפלת הנפח
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו
  8. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל
  9. אופים במשך 30-35 דקות עד הזהבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

* ניתן להשיג באתר www.dejellyqueen.com ובחנויות טבע ובריאות ברחבי הארץ.

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *