חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קרפ סוזט ברוטב חמוציות Crêpe Suzette

פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר עם המרכיב הסודי, מציעות מתכון לרגל יום המשפחה ||| את סיפורו של המתכון תוכלו לקרוא כאן ||| מתכון מנצח שילדים כמו גם מבוגרים אוהבים ||| קרפ סוזט Crêpe Suzette עם רוטב חמוציות מתוק ומענג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קרפ סוזט ברוטב חמוציות של פרימור (צילום אולגה טוכשר)

מצרכים (4 מנות)

לטיגון

לרוטב חמוציות

אופן הכנה

  1. הכנת הבלילה: בקערה גדולה טורפים היטב את הביצים, סוכר, חלב וקמח לקבלת בלילה חלקה ודלילה
  2. מניחים את הבלילה בצד לכ-10 דקות
  3. מחממים מעט שמן במחבת "לא דביק" ויוצקים לתוכה תוך כדי תנועה סיבובית כחצי כוס מהבלילה
  4. משטחים את הבלילה על פני המחבת ומטגנים על להבה בינונית עד שקצוות הקרפ מתחילים להשחים קלות
  5. הופכים בזהירות לצד השני, מסירים ומניחים בצלחת גדולה כשמוכן ומכסים במגבת לחה כדי שיישארו רכים.
  6. ממשיכים עם יתרת הבלילה באותו אופן
  7. הכנת הרוטב: יוצקים לאותה מחבת את מיץ החמוציות ומוסיפים את הסוכר
  8. מערבבים שהסוכר ייטמע בנוזל ומביאים לרתיחה
  9. מוסיפים את החמאה ומערבבים את הבלילה עד שהחמאה נמסה ונטמעת ברוטב
  10. מוסיפים למחבת את הקרפ, זה אחר זה, ומטגנים קצרות ברוטב משני הצדדים
  11. מקפלים כל קרפ לחצי וקיפול נוסף לרבע
  12. מעבירים את הקרפים לצלחת הגשה, יוצקים מעל את שאריות הרוטב
  13. מגישים עם כדור גלידה וניל או גלידה וניל עוגיות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *