חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פרחי קבב דגים

קבב דגים שהוא למעשה פרחי זוקיני ממולאים בכל טוב ||| שילוב של טעמים ים תיכוניים על בסיס המטבח היווני שהוא גם שילוב בין חם לקר ||| פרחי הזוקיני ממולאים בקבב דגים מטוגנים לצד גבינת לאבנה או יוגורט קר, בצירוף עגבניות סחוטות יוצרים את השילוב הבריא וטעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פרחי קבב דגים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לטיגון

למלית

לציפוי

להגשה

שלבי הכנה

  1. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק
  2. הכנת המלית: קוצצים את הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה
  3. מוסיפים את שאר מצרכי המלית, מערבבים ומתבלים לפי הטעם
  4. פותחים בעדינות את פרחי הזוקיני וממלאים במלית
  5. טובלים בעדינות את פרחי הזוקיני הממולאים בקערית עם חלבוני הביצים ואחר בקערית עם פרורי הלחם (כמו שניצל)
  6. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ופריכות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר מגבת סופג
  7. הרכבת המנה: במרכז הצלחת מורחים ½ כף גבינת לאבנה, מניחים מעל 2 פרחי זוקיני מטוגנים פריכים, סוחטים ביד 2 עגבניות שרי ומפזרים קצת צנוברים
  8. לסיום מזלפים שמן זית ומניחים מעט פלפל צ'ילי פרוס
  9. חוזרים על הפעולה עם שאר פרחי הזוקיני

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון καλή όρεξη

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *