מתכוני מאפינס מסוגים וגדלים שונים פרסמנו כאן למכביר ||| מאפינס גבינה ושוקולד, או אולי מאפינס שלושה סוגי שוקולד וגם מאפינס שוקולד-צ'פס ועוד מתכון של מאפינס שוקולד-צ'יפס ודלעת ||| אולי תרצו מתכון למאפינס חמוציות ושוקולד עם שטרויזל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 ביצה L
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות קמח תירס (קורנפלור)
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 לימון קליפה מגורדת
- 900 גרם בצק שמרים עלים מופשר
- 150 גרם פירות יער חתוכים
- חמאה
לפיזור
- מעט אבקת סוכר
אופן הכנה
- בקערה טורפים את כל מצרכי המלית לתערובת אחידה וחלקה
- פותחים על משטח מקומח בצק שמרים עלים מוכן, וחותכים לריבועים בגודל 10 ס״מ
- משמנים תבנית שקעים, ומניחים ריבוע בצק בכל שקע
- ממלאים במלית הגבינה שהכנו
- שמים פירות יער בתוך המלית
- סוגרים את קצות הבצק
- מורחים במעט חמאה
- אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך כ־22 דקות או עד הזהבה
- מפזרים אבקת סוכר
- מגישים.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite