חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער

מתכוני מאפינס מסוגים וגדלים שונים פרסמנו כאן למכביר ||| מאפינס גבינה ושוקולד, או אולי מאפינס שלושה סוגי שוקולד וגם מאפינס שוקולד-צ'פס ועוד מתכון של מאפינס שוקולד-צ'יפס ודלעת ||| אולי תרצו מתכון למאפינס חמוציות ושוקולד עם שטרויזל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס בריאות מתוקים (צילום Pixabay)

מצרכים

לפיזור

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים את כל מצרכי המלית לתערובת אחידה וחלקה
  2. פותחים על משטח מקומח בצק שמרים עלים מוכן, וחותכים לריבועים בגודל 10 ס״מ
  3. משמנים תבנית שקעים, ומניחים ריבוע בצק בכל שקע
  4. ממלאים במלית הגבינה שהכנו
  5. שמים פירות יער בתוך המלית
  6. סוגרים את קצות הבצק
  7. מורחים במעט חמאה
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך כ־22 דקות או עד הזהבה
  9. מפזרים אבקת סוכר
  10. מגישים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *