חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס עם שוקולד צ'יפס

כולם אוהבים מאפינס ביום חורפי ובעיקר עם הוא מאפינס שוקולד צ'יפס ||| מאפינס שמתאימים לרוב האירועים, גם כשאתם רק רוצה משהו טעים ומנחם ||| מתכון סקנדינבי שמתאים לחורף ישראלי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס שוקולדצ'יפס (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (כתריסר יחידות)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה וסוכר לקבלת קציפה לבנה
  2. מוסיפים ומערבבים ביצה אחת בכל פעם
  3. מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל ומסיימים בהוספת החלב
  4. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  5. ממלאים את תבניות המאפינס לכדי 3/4 מלאים
  6. מפזרים את נתחי השוקולד או שוקוצ'יפס, למעלה לאחר מילוי התבניות
  7. אופים במשך כ- 20 דקות עד הזהבה ושקיסם יוצא יבש

בתיאבון nyd dit måltid

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *