כולם אוהבים מאפינס ביום חורפי ובעיקר עם הוא מאפינס שוקולד צ'יפס ||| מאפינס שמתאימים לרוב האירועים, גם כשאתם רק רוצה משהו טעים ומנחם ||| מתכון סקנדינבי שמתאים לחורף ישראלי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (כתריסר יחידות)
- 100 גרם חמאה
- 150 גרם סוכר
- 3 ביצים L
- 250 גרם קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סוכר וניל
- 150 מ"ל חלב
- 200 גרם שוקולד-צ'יפס או שוקולד 70% מרוסק
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה וסוכר לקבלת קציפה לבנה
- מוסיפים ומערבבים ביצה אחת בכל פעם
- מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה וסוכר וניל ומסיימים בהוספת החלב
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- ממלאים את תבניות המאפינס לכדי 3/4 מלאים
- מפזרים את נתחי השוקולד או שוקוצ'יפס, למעלה לאחר מילוי התבניות
- אופים במשך כ- 20 דקות עד הזהבה ושקיסם יוצא יבש
בתיאבון nyd dit måltid