מתכון: עוגת יוגורט ושקדים ללא גלוטן

עוגת יוגורט ושקדים קלה להכנה עם תוצאה משגעת ||| השקדים מעניקים לעוגה זו טעם ומרקם שקשה לעמוד בפניהם ||| שילוב מרכיבים שיוצר עוגה טעימה לארוחת ביניים או לכבד אורחים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שקדים ויוגורט ללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 22-24)

לעוגה

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל־ 180 מעלות ומשמנים 2 תבניות אינגליש קייק (25 ס"מ)
  2. בקערה מערבבים את היוגורט, ביצים, סוכר, קליפת לימון, מלח וחמאה מומסת עד לקבלת תערובת אחידה
  3. מוסיפים את השקדים הטחונים, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
  4. יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון
  5. מפזרים מעל את פרוסות השקדים
  6. אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות, יציבות וקיסם יוצא עם פירורים לחים
  7. הערה: בתבנית עגולה משך האפיה ארוך במעט
  8. מצננים לחלוטין לטמפרטורת החדר

הגשה

  1. מפזרים אבקת סוכר ומגישים
  2. אפשר לשמור במקרר מספר ימים בתנאי שמכוסה בניילון נצמד

בתיאבון

כתיבת תגובה