חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קציצות טונה אפויות

קציצות טונה אפויות הן פתרון מהיר, פשוט וטעים שמתאים במיוחד לארוחות קלות או לארוחת ערב משפחתית ||| הן מבוססות על שימורי טונה, שהופכים למרקם אחיד ועסיסי כשהם מעורבבים עם ירקות, ביצה, ותבלינים ||| אפיית הקציצות בתנור במקום טיגון נותנת להן טקסטורה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים – בלי להעמיס שמן ||| הקציצות עצמן אהובות במיוחד על ילדים בזכות הטעם העדין והמרקם הנעים, אבל גם מבוגרים מוצאים בהן שילוב נהדר של טעם, פרקטיות ובריאות ||| הן משתלבות היטב עם אורז, פירה תפוח-אדמה, ירקות מאודים או פשוט בתוך לחמנייה עם חסה וטחינה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצות טונה אפויות (אילוסטרציה צ'ט-GPT ע"י דני בר)

מצרכים (8 קציצות)

תבלינים לפי הטעם

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות וברפדים תבנית בנייר אפייה
  2. בקערה מערבבים את כל המצרכים לקבלת מסה אחידה
  3. בידיים מעט רטובות, יוצרים כדורים ומניחים על התבנית המרופדת
  4. אופים כ-15 דקות עד להשחמה משני הצדדים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *