מנה קלילה, צבעונית ומרעננת, המתאימה במיוחד לימי הקיץ החמים ||| שילוב בין פולי הסויה הירוקים לעגבניות האדומות יוצר קונטרסט ויזואלי וטעמים עשיר, עם איזון בין מתיקות, חמיצות ורעננות ||| בסיס הסלט מורכב מפולי אדממה קלופים, עגבניות שרי חצויות או קצוצות, ובצל סגול קצוץ דק ||| אפשר להוסיף גם תירס מתוק, גזר מגורר או עשבי תיבול כמו כוסברה או בזיליקום, להוספת טעמים וניחוחות נוספים ||| האפשר לגוון את הרוטב עם רוטב סויה, חומץ בלסמי או חרדל דיז'ון, ליצירת איזון בין חמיצות למתיקות ||| סלט עשיר בחלבון צמחי בזכות האדממה, ומכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים ונוגדי חמצון מהעגבניות והירקות הנוספים ||| מתאים לטבעונים, לנמנעים מגלוטן, ומהווה תוספת מזינה לארוחה או ארוחה קלה בפני עצמה ||| ניתן להגיש את הסלט כמנה ראשונה, כתוספת לארוחה עיקרית, או כמרכיב בפיקניק או BBQ על האש ||| מנה שמשתלבת היטב עם מנות אסיאתיות, כמו גם עם מטבח ים-תיכוני ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים
- 1 כוס תרמילי פולי סויה
- ½ כוס פולי סויה ללא התרמילים
- 3 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
- ½ עגבנייה גדולה
- 1 כף בצל סגול קצוץ
- 1 כף פֶּטְרוֹזִילְיָה קצוצה
- מלח
- פִּלְפֵּל
- 1 כפית שמן זית
- 1 כף מיץ לימון טרי
שדרוג
- כרוב או ירק אחר שאוהבים
שלבי הכנה
- בסיר עם מים רותחים ומעט מלח, חולטים קלות את תרמילי הסויה
- מסירים מהכיריים, מקררים ומוציאים את הפולים
- בקערה מערבבים את הפולים ואלה עם התרמילים, עגבניות, בצל, שמן זית, לימון ושאר התבלינים לקבלת סלט אחיד
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…