חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה ברוטב פסטו זוקיני ושמנת

פסטה ריקו הטרייה ובשיטה איטלקית מסורתית מציעה מתכון פסטה ||| פסטה ירוקה, עם רוטב פסטו שמכינים מזוקיני ומשודרגת בשמנת וגבינת פרמז'ן ||| פסטה ריקו פוזילי טרייה עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה ||| מנה עשירה, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהרים או ערב לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה פוזילי טרייה ברוטב פסטו זוקיני ושמנת (צילום נמרוד סונדרס)

מצרכים (5 מנות)

לרוטב

לפסטה

אופן הכנה

  1. קוטמים את קצוות הזוקיני וחותכים אותם לקוביות בגודל 1 ס"מ
  2. מעבירים לקערת מעבד מזון או בלנדר
  3. מוסיפים לקערת את עשבי התיבול, שום, שמן זית, מלח ופלפל.
  4. טוחנים בפולסים עד שנוצר פסטו במרקם גרגירי עדין
  5. מגרדים דק את הפרמז'ן לתוך קערת הפסטו
  6. קולים את הצנוברים עד הזהבה קלה ומצננים
  7. מוסיפים לקערת הפסטו את מרבית הצנוברים (משאירים חלק להגשה)
  8. טוחנים שוב בפולסים קצרים רק עד שהצנוברים קצוצים
  9. מחממים סיר גדול עם מים ומלח
  10. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על האריזה
  11. בסיר סוטז' רחב ונמוך שמים את רוטב הפסטו ומוסיפים שמנת לבישול
  12. מביאים לרתיחה עדינה ומתקנים תיבול במלח ופלפל לפי הטעם
  13. כשהפסטה מוכנה מעבירים אותה לרוטב ומבשלים יחד במשך 2-3 דקות
  14. הגשה: מעבירים לצלחות ומגרדים פרמז'ן מעל כל מנה
  15. מעטרים כל מנה בצנוברים וגרידת לימון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *