חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט גרגירי רימונים עם רוקט ושקדים קלויים

סלט צבעוני, רענן ואלגנטי, שמשלב מתיקות, חמצמצות וקרנצ'יות ||| הגרגירים האדומים של הרימון מעניקים מתיקות עסיסית ומראה חגיגי, העלים הירוקים של הרוקט (ארוגולה) מוסיפים חריפות עדינה, והשקדים הקלויים מביאים פריכות וטעם אגוזי עשיר ||| הרוטב מבוסס על שמן זית איכותי, מיץ לימון ודבש מאזן את הטעמים ||| אפשר גם להוסיף גבינה כמו פטה או פרמז'ן לתוספת מליחות ועומק ||| סלט קליל ומרשים שמתאים לארוחות חגיגיות, לאירוח, או כתוספת מרעננת למנות עיקריות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט קינואה ורימונים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לרוטב

שלבי הכנה

  1. הכנת הרוטב: בצנצנת סגורה מערבבים את מצרכי הרוטב, תוך כדי ניעור
  2. טועמים ומתקנים תיבול
  3. הרכבת הסלט: בקערה מערבבים את גרגרי הרימון, בצל ירוק ועלי רוקט או כוסברה
  4. מעבירים לקערת הגשה, ומפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *