חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טארט גבינות ופטריות Cheese and mushroom Tart

מאפה על בסיס בצק עלים עם חגיגת פטריות וגבינות ||| המפתח להצלחה הוא השילוב המיוחד של סוגי הפטריות וסוגי הגבינות ||| פרסמנו בעבר מתכונים של טארט אספרגוס וגם טארט בצל אבל הפעם מתכון קצת אחר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טארט גבינות ופטריות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לציפוי

לפטריות

  • 2־3 כפות שמן זית
  • 150 גרם פטריות צדפה Oyster לבנות ו/או פטריות Chestnut
  • 2 פטריות פנינה שחורה Black pearl
  • מעט מלח

שדרוג

אופן הכנה

  1. חותכים את הפטריות הפנינה השחורה הגדולות לחצי וחורצים בהן שתי וערב. הערה: את שאר הפטריות נשאיר שלמות As Is
  2. בסיר סוטאז' רחב ונמוך, נחמם שמן זית
  3. נצרוב את הפטריות עד הזהבה יפה
  4. נמליח מעט את הפטריות ובסיום הטיגון שומרים בצד
  5. מחממים תנור ל- 190 מעלות
  6. בקערה בינונית מערבבים את כל הגבינות
  7. פורשים את בצק העלים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  8. מפזרים את תערובת הגבינות על פני הבצק. הערה: מקפידים להשאיר שוליים של 1 ס"מ מסביב לבצק, נקי ללא גבינות
  9. מפזרים על שכבת הגבינות את הפטריות
  10. שדרוג: אם רוצים מפזרים מעל הפטריות אורגנו, צ'ילי גרוס או עלי תימין
  11. מברישים את שולי הבצק בבלילת ביצה
  12. מפזרים שומשום על הביצה
  13. אופים במשך 30-40 דקות או עד הזהבה
  14. מגישים חם לצד כוס יין רוזה או לבן צונן

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *