חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טארט גבינה ואספרגוס Asparagus and Cheese Tart

טארט אספרגוס טרי שאפשר להכין כאשר יש אספרגוס טרי ||| חג האספרגוס הוא האביב והמתכון הוא כל מה שצריך כדי להפוך את הירק לקלאסיקה אביבית וגם טעים למחרת ||| בשאר ימות השנה תוכלו להשתמש בקולרבי במקום אספרגוס והתוצאה לא פחות טעימה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טארט אספרגוס וגבינות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות. תבנית 20X30 ס"מ)

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, קוביות חמאה, פרג, מלח וביצה עד לקבלת תערובת חלקה
  2. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 45 דקות
  3. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לעובי 2-3 מ"מ ומעט גדול יותר מתבנית האפייה שלכם
  4. מניחים את הבצק בתבנית. לוחצים בעדינות כלפי מטה, וקוצצים את עודפי הבצק
  5. דוקרים מספר פעמים במזלג ומכניסים למקרר למשך 30 דקות
  6. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  7. מכסים את הבצק המקורר בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה את הקטניות שיש בבית
  8. אופים את הבצק בתנור למשך 15-20 דקות
  9. הכנת המילוי: קולפים את השליש התחתון של האספרגוס וחותכים את הקצה התחתון העצי בנדיבות
  10. חותכים את האספרגוס לשניים לאורכו (תלוי בעובי), וקוצצים שיתאים לאורך התבנית, פחות 2-3 ס"מ
  11. מסירים מהתבנית את נייר אפייה וקטניות
  12. אופים את הבצק עוד 5 דקות כדי שיזהיב
  13. בינתיים, בקערה, טורפים את החלמונים, קרם פרש, חרדל, מלח ופלפל
  14. מגרדים דק את הגבינה, ומוסיפים את רוב הכמות לתערובת
  15. יוצקים את התערובת לתבנית
  16. מניחים מעל בזהירות את רצועות האספרגוס
  17. מפזרים מעל את יתרת הגבינה
  18. אופים בתנור (שחומו עדיין 160 מעלות), במשך 20-25 דקות, עד להזהבה
  19. מניחים להתקרר בתנור למשך 30 דקות
  20. חותכים למנות ומגישים לצד סלט עשבי תיבול ושמנת חמוצה או יוגורט

גִרְסָה אַחֶרֶת: אפשר להחליף את האספרגוס בקולורבי Kohlrabi חתוכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ ולאחר מכן למקלות בעובי 0.5 ס"מ.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Bon Appétit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *