עוגיות חמאה דניות זכו לשם ולסגנון ברחבי תבל אבל יש להן מתחרים ||| עוגיות חמאה קלאסיות מהרי הטירול, שהן התענוגות המפנקים של חג המולד ||| עוגיות חמאה לטעמינו, הם תענוג מנחם ומפנק בכל ימות שנה, ולכן שמרו על המתכון קרוב לליבכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לקישוט
אופן הכנה
- עורמים את הקמח, סוכר והחמאה לתלולית. יוצרים גומה באמצע ויוצקים פנימה את הביצה
- מעבדים בידיים בזריזות לקבלת בצק חלק
- עושים מהבצק כדור ושמים בקערה מכוסה או עוטפים בניילון נצמד, ונותנים לבצק לנוח במקרר למשך שעה
- על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק עם מערוך, לעובי של כ- 3 ס"מ
- חותכים מהבצק בעזרת חותכני עוגיות לצורות שאוהבים ומסדרים בתבנית מרופדת
- לשים את שאריות הבצק יחד, מרדדים וחותכים עוד עוגיות עד שכל הבצק נגמר
- טיפ: אם אתם מעדיפים עוגיות מבריקות ומעט כהות יותר, מברישים אותם עם ביצה טרופה
- מחממים תנור ל- 160 מעלות
- אופים למשך כ- 12 דקות או עד קבלת גוון אפוי רצוי
- מוסיפים מלמעלה מעט ריבת משמש ומפזרים שברי אגוזים כשהעוגיות עדיין חמות.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit