חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות חמאה טירוליות

עוגיות חמאה דניות זכו לשם ולסגנון ברחבי תבל אבל יש להן מתחרים ||| עוגיות חמאה קלאסיות מהרי הטירול, שהן התענוגות המפנקים של חג המולד ||| עוגיות חמאה לטעמינו, הם תענוג מנחם ומפנק בכל ימות שנה, ולכן שמרו על המתכון קרוב לליבכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות חמאה טירוליות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לקישוט

אופן הכנה

  1. עורמים את הקמח, סוכר והחמאה לתלולית. יוצרים גומה באמצע ויוצקים פנימה את הביצה
  2. מעבדים בידיים בזריזות לקבלת בצק חלק
  3. עושים מהבצק כדור ושמים בקערה מכוסה או עוטפים בניילון נצמד, ונותנים לבצק לנוח במקרר למשך שעה
  4. על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק עם מערוך, לעובי של כ- 3 ס"מ
  5. חותכים מהבצק בעזרת חותכני עוגיות לצורות שאוהבים ומסדרים בתבנית מרופדת
  6. לשים את שאריות הבצק יחד, מרדדים וחותכים עוד עוגיות עד שכל הבצק נגמר
  7. טיפ: אם אתם מעדיפים עוגיות מבריקות ומעט כהות יותר, מברישים אותם עם ביצה טרופה
  8. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  9. אופים למשך כ- 12 דקות או עד קבלת גוון אפוי רצוי
  10. מוסיפים מלמעלה מעט ריבת משמש ומפזרים שברי אגוזים כשהעוגיות עדיין חמות.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *