חקלאי גרנות מציעה מתכון לימים של צורך באוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן ||| מתכון של סלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: אבוקדו, אננס ומלפפונים ||| סלט מזין וטעים, קל להכנה, ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 מנות)
- 1 אבוקדו חקלאי גרנות, קלוף וחתוך לקוביות
- 1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות
- 2 מלפפונים
- 1 פִּלְפֵּל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים
- חופן עלי נענע או כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר) קרועים גס
- 1/2 לימון – המיץ בלבד
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח
- פִּלְפֵּל שחור
אופן הכנה
- חוצים את המלפפונים
- בעזרת כפית מורידים את ליבת הגרעינים
- חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה
- מוסיפים את קוביות האבוקדו, קוביות אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול
- מזליפים מיץ לימון ומערבבים
- מתבלים במלח ופלפל
- מוסיפים שמן זית ומערבבים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…