חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט אבוקדו אננס ומלפפונים

חקלאי גרנות מציעה מתכון לימים של צורך באוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן ||| מתכון של סלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: אבוקדו, אננס ומלפפונים ||| סלט מזין וטעים, קל להכנה, ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט אבוקדו אננס ומלפפונים (צילום הדס ניצן)

מצרכים (2 מנות)

אופן הכנה

  1. חוצים את המלפפונים
  2. בעזרת כפית מורידים את ליבת הגרעינים
  3. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה
  4. מוסיפים את קוביות האבוקדו, קוביות אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול
  5. מזליפים מיץ לימון ומערבבים
  6. מתבלים במלח ופלפל
  7. מוסיפים שמן זית ומערבבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *