כדורי שוקולד שעשויים מתמרים ולא משוקולד ||| כדורים משודרגים עם שילוב מפתיע של תמרים וקורנפלקס שיוצרים יחד כדורים קראנצ'יים שכיף לנשנש ||| המפתח הוא התמרים העסיסיים והשילוב של הקורנפלקס מוסיף נפח אוורירי לא דחוס ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (35-30 יחידות)
לכדורים
- 500 גרם תמרים מג'הול מגולענים
- 100גרם קורנפלקס (רגיל או ללא גלוטן)
- 180גרם חמאת בוטנים או חמאת שקדים
- 2 כפות אבקת קקאוֹ
- קורט מלח
- 100 גרם שקדים
לציפוי
אופן הכנה
- במעבד מזון מערבבים את התמרים המגולענים, קורנפלקס, חמאת בוטנים, אבקת קקאו, מלח ושקדים ומעבדים לקבלת עיסה אחידה
- יוצרים מהעיסה כדורים מהודקים בגודל ביס
- מגלגלים את כדורי התמרים בצלוחית עם שבבי קוקוס טחון לציפוי
- מאחסנים בכלי סגור במקרר, עד שבועיים (אפשר להקפיא עד חודשיים)
- הערה: יש להשתמש בתמרים מזן מג'הול שהם עסיסיים וגדולים יותר. אפשר להשתמש בכמות זהה של ממרח או מחית תמרים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…