חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כדורי בורבון Bourbon Balls

כדורי שוקולד קלים להכנה ונחשבים למעדן חג המולד בדרום ארה"ב והקריביים ||| אפשר להשתמש באלכוהול שחביב עליכם ||| באיים הקריביים זה הולך עם רום, בארה"ב עם בורבון או ויסקי, ויש שמעדיפים קלבדוס צרפתי ועוד ||| יש להקפיד לתת לכדורים הטעימים האלה, לנוח כשבוע לפני ההגשה (משימה קשה כמובן) ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כדורי בורבון או רום (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (24 כדורים)

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית שמתאימה למיקרוגל, מניחים את השוקולד צ'יפס ומחממים במיקרוגל במשך דקה
  2. מערבבים ולאחר מכן מחממים 20 שניות ושוב מערבבים וכך כמה פעמים עד שמגיעים להמסה ומרקם חלק
  3. מערבבים לתוך השוקולד המומס את הסוכר וסירופ תירס לקבלת בלילה אחידה
  4. מערבבים פנימה את הרום (או בורבון) ותמצית וניל
  5. מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים עד לפיזור אחיד
  6. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד להתייצבות
  7. בקערה קטנה מערבבים את מצרכי הציפוי לקבלת תערובת אחידה
  8. יוצרים מתערובת השוקולד המצונן, כדורים בגודל ביס
  9. מגלגלים את כדורי השוקולד בתערובת האגוזים ואבקת סוכר (או סתם אבקת סוכר)
  10. מאחסנים בכלי מכוסה שבוע לפני ההגשה למיזוג הטעמים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *