מנגל על האש או BBQ הם מסורת קולינרית אהובה, במיוחד בחג העצמאות אבל בכל מזג אוויר ידידותי ||| ארוחת צוהריים טבעונית באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא ||| בעידן בו אנו מוקפים במגוון רחב של אפשרויות מזון, עלינו להתמקד בבחירות מושכלות גם כשאנחנו נהנים מעל האש ||| מתכון שמתאים לטבעונים אבל גם קרניבורים ששומרים על בריאותם ייהנו ממנו לא פחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (3-4 מנות)
לרוטב
- 2 כפיות שמן שוּמשוֹם (או שֻׁמְשְׁמִין)
- 1 כוס רוטב סויה
- 1 כפית סילאן או דבש
- 1 שן שום כתושה
לשיפוד
- שיפודי עץ מושרים במים
שלבי הכנה
- מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתוכנית גריל
- בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
- חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ
- משרים את הטופו בקערת הרוטב
- חותכים את הירקות לקוביות בגודל 2 ס"מ וחוצים את הפטריות
- מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות
- משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המצרכים
- צולים בתנור כך שהטופו נחרך בשוליים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…