חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שיפודי טופו

מנגל על האש או BBQ הם מסורת קולינרית אהובה, במיוחד בחג העצמאות אבל בכל מזג אוויר ידידותי ||| ארוחת צוהריים טבעונית באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא ||| בעידן בו אנו מוקפים במגוון רחב של אפשרויות מזון, עלינו להתמקד בבחירות מושכלות גם כשאנחנו נהנים מעל האש ||| מתכון שמתאים לטבעונים אבל גם קרניבורים ששומרים על בריאותם ייהנו ממנו לא פחות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שיפודי טופו (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (3-4 מנות)

לרוטב

לשיפוד

  • שיפודי עץ מושרים במים

שלבי הכנה

  1. מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתוכנית גריל
  2. בקערה מערבבים את מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
  3. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ
  4. משרים את הטופו בקערת הרוטב
  5. חותכים את הירקות לקוביות בגודל 2 ס"מ וחוצים את הפטריות
  6. מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות
  7. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המצרכים
  8. צולים בתנור כך שהטופו נחרך בשוליים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *