לביבות של פעם עשויות מגבינת קוטג' וברוקולי שיכולות להתאים לכל ארוחה של קיץ חם ובכלל ||| הפנקייק המלוח של ברוקולי וגבינת קוטג' הוא אוורירי לחלוטין ומתאים לכל אירוע ||| לביבות או פנקייק, מטוגנות או אפויות אבל העיקר הטעם הנפלא והמרקם המרענן ומשביעה לכל אחד ואחת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4-6 מנות)
- ½ כוס פרחי ברוקולי, קצוצים דק
- 250 גרם גבינת קוטג' 5%
- 2 ביצים L
- ¼ כוס קמח
- 2 כפות עירית טרייה קצוצה
- 2 כפות שמיר טרי קצוץ
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פִּלְפֵּל שחור גרוס טרי
- ¼ כוס שמן זית, ועוד במידת הצורך
להגשה
- שמנת חמוצה
- שמיר טרי קצוץ
שלבי הכנה
- בקערה בינונית מערבבים את הברוקולי, קוטג', ביצים, קמח, עירית, שמיר, אבקת אפייה, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה
- במחבת מחממים 1 כף שמן זית על להבה בינונית
- יוצרים מהבלילה פנקייקים בעזרת 3 כפות תערובת לפנקייק
- מטגנים 2-3 דקות בכל צד, עד שהשוליים משחימים
- מוסיפים עוד שמן זית למחבת בין המנות לפי הצורך
- מגישים לצד שמנת חמוצה ומקשטים בשמיר קצוץ
הערה: ניתן לאפות אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עד השחמה בתנור בחום 200 מעלות טורבו.
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…