חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לביבות ברוקולי וקוטג' Broccoli & Cheese Pancakes

לביבות של פעם עשויות מגבינת קוטג' וברוקולי שיכולות להתאים לכל ארוחה של קיץ חם ובכלל ||| הפנקייק המלוח של ברוקולי וגבינת קוטג' הוא אוורירי לחלוטין ומתאים לכל אירוע ||| לביבות או פנקייק, מטוגנות או אפויות אבל העיקר הטעם הנפלא והמרקם המרענן ומשביעה לכל אחד ואחת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לביבות ברוקולי וקוטג' (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4-6 מנות)

להגשה

  • שמנת חמוצה
  • שמיר טרי קצוץ

שלבי הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים את הברוקולי, קוטג', ביצים, קמח, עירית, שמיר, אבקת אפייה, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה
  2. במחבת מחממים 1 כף שמן זית על להבה בינונית
  3. יוצרים מהבלילה פנקייקים בעזרת 3 כפות תערובת לפנקייק
  4. מטגנים 2-3 דקות בכל צד, עד שהשוליים משחימים
  5. מוסיפים עוד שמן זית למחבת בין המנות לפי הצורך
  6. מגישים לצד שמנת חמוצה ומקשטים בשמיר קצוץ

הערה: ניתן לאפות אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עד השחמה בתנור בחום 200 מעלות טורבו.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *