חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ממרח "גבינה" טבעונית בעשבי תיבול

ממרח במרקם וטעם של גבינה אולם ללא הלקטוז ועשוי טבעוני ||| ממרח או "גבינה" שאופים בתנור וכך שומרים גם על אורך חיים ארוך ||| המתכון הוא בסיס להרבה אלתורים שאוהבים ע"י שילוב של תבלינים אחרים או תוספות אחרות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ממרח "גבינה" טבעונית בעשבי תיבול (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

לממרח

עשבי תיבול

  • 1 כף תימין קצוץ
  • 1 כף רוזמרין קצוץ
  • 1 כף שמיר קצוץ

לגוון

  • נענע
  • אורגנו

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) טוחנים ומערבבים את מצרכי הממרח כשתי דקות, עד לקבלת משחה חלקה מאוד
  2. מחממים תנור ל- 220 מעלות
  3. מוסיפים למשחה את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים בעזרת כף היד או כף
  4. מרפדים רינג גדול או תבנית אינגליש קייק או תבנית מאפינס בנייר אפייה
  5. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת בנייר אפייה
  6. אופים במשך 40 דקות
  7. מוציאים מהתנור ומצננים
  8. מוציאים מהתבנית וניתן לשמור במקרר לכל שימוש

הגשה

הממרח הטבעוני מתאים לשילוב בסלט, למרוח על לחם, לפיזור פרורים על פסטה או תבשיל אהוב אחר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *