חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שעועית צהובה ברוטב עגבניות

מנה קלה, טעימה ומזינה שתפתיעה גם סרבני אכילת ירקות ||| שעועית צהובה ברוטב עגבניות יכולה להיות תחליף גם לילדים כמו גם למבוגרים שלא מתחברים לשעועית ירוקה ||| שעועית צהובה בעלת טעם מעודן יותר ולכן היא המועמדת המושלמת לכבוש את לב הבררנים ||| שעועית צהובה בליווי רוטב עגבניות שמרכך עוד יותר את טעם השעועית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

שעועית צהובה ברוטב עגבניות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בסיר עם שמן זית מטגנים קלות את הבצל החתוך
  2. מוסיפים את השעועית ומאדים
  3. בקערה מערבבים את רסק העגבניות עם המים הרותחים והתבלינים לקבלת בלילה אחידה
  4. מוסיפים לסיר עם הבצל את בלילת רסק העגבניות
  5. מבשלים עד שהשעועית רכה וטעימה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *