מנה קלה, טעימה ומזינה שתפתיעה גם סרבני אכילת ירקות ||| שעועית צהובה ברוטב עגבניות יכולה להיות תחליף גם לילדים כמו גם למבוגרים שלא מתחברים לשעועית ירוקה ||| שעועית צהובה בעלת טעם מעודן יותר ולכן היא המועמדת המושלמת לכבוש את לב הבררנים ||| שעועית צהובה בליווי רוטב עגבניות שמרכך עוד יותר את טעם השעועית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 800 גרם שעועית צהובה קפואה
- 1 בצל חתוך לקוביות
- מעט שמן זית
- 100 גרם רסק עגבניות
- כוס מים רותחים
- מלח
- פִּלְפֵּל
- תבלינים שאוהבים כמו כַּמּוֹן, פֶּטְרוֹזִילְיָה, פִּלְפֵּל צ'ילי לפי הטעם
שלבי הכנה
- בסיר עם שמן זית מטגנים קלות את הבצל החתוך
- מוסיפים את השעועית ומאדים
- בקערה מערבבים את רסק העגבניות עם המים הרותחים והתבלינים לקבלת בלילה אחידה
- מוסיפים לסיר עם הבצל את בלילת רסק העגבניות
- מבשלים עד שהשעועית רכה וטעימה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…