חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שוקולד ללא סוכר וללא גלוטן

עוגת שוקולד מפנקת וללא סוכר, ללא גלוטן, וללא ספק עוגת בריאות ||| עוגה עם קקאו ופירות יער עשירים בנוגדי חמצון ||| זרעי צ’יה וקמח שקדים שתומכים במערכת העיכול וגם קינמון, ג’ינג’ר ושמן זית שנחשבים לאנטי-דלקתיים ||| אפשר להסתפק בעוגה פשוטה ועשירה או לשדרג עם שכבת פירות יער ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש מריר (צילום דני בר)

מצרכים (תבנית אינגליש קייק)

לציפוי

שלבי הכנה

  1. במעבד מזון, טוחנים את הבננות, חלב קוקוס, שמן זית וביצים עד לקבלת מרקם אחיד
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קקאו, קינמון, ג’ינג’ר ואבקת סודה לשתייה לקבלת תערובת אחידה
  3. מאחדים את היבשים והרטובים ומערבבים עד שהתערובת אחידה
  4. מוסיפים את קוביות השוקולד מריר ומערבבים בעדינות
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית
  6. מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים בתנור במשך 25-30 דקות
  7. נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין
  8. הכנת הציפוי: מורחים על העוגה שכבת חמאת שקדים או קרם קוקוס
  9. בקערה מערבבים את פירות היער עם מיץ לימון וזרעי צ'יה
  10. מפזרים את תערובת פירות היער על הקרם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *