חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גזר ופיסטוקים

עוגת גזר משודרגת עם עושר טעמים ים תיכוניים – שילוב של אמריקה וים תיכון ||| טוויסט ים תיכוני לעוגה האהובה בבריטניה וצפון אמריקה בעזרת פיסטוק-חלבי ושמן זית שמעניקים לעוגה עסיסיות, טעם וניחוח חדשים ||| עוגה קלה להכנה אבל דורשת מגוון מצרכים לא שגרתיים על מנת לקבל את התוצאה הייחודית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגה בחושה עם אגוזים (צילום דני בר)

מצרכים (תבנית אינגליש קייק)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. משמנים תבנית אינגליש קייק
  3. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את שמן הזית, סוכר חום וביצים, עד לקבלת תערובת אחידה
  4. מנפים פנימה את הקמח, אבקת סודה לשתייה, קינמון וציפורן ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  5. מוסיפים לתערובת את גרידת הגזר ושברי הפיסטוק
  6. יוצקים את התערובת לתבנית
  7. מפזרים מעל את הפיסטוקים ואת הסוכר חום בהיר
  8. אופים 35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
  9. מצננים בתבנית, משחררים את הדפנות
  10. מחלצים לצלחת הגשה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *