חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כריך סביח ללא גלוטן

עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, מפתחת מתכונים דלי פחמימה מציעה מתכון ||| מתכון מהספר לחמים וכריכים של גבירצמן ||| מתכון קל ומהיר הכנה, טעים ובריא ||| מתכון שנבנה בקפידה עבור כל מי שרגיש לגלוטן, או צריך להפחית צריכה של פחמימות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כריך חלה וסביח (צילום עדי גביצמן)

מצרכים

לסביח (2 פרוסות וכריך אחד)

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, חמאה, שמן זית, שמנת להקצפה, ביצים, וחלבון לקבלת בלילה אחידה
  2. בקערה נפרדת מערבבים את אבקת החלבון, אבקת אפייה, קסנטן גאם, אבקת שום, מלח, סודה לשתייה ואבקת קרם טרטר לקבלת תערובת אחידה
  3. לקפל את התערובת היבשים אל בלילת הביצים ב- 2-3 פעימות, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
  4. לשמן תבנית אפיה או לרפד בנייר אפייה
  5. לחמם תנור ל- 160 מעלות
  6. להעביר את התערובת אל התבנית ולפזר מעל את השומשום הקלוי
  7. להכניס לתנור לאפייה של 25-35 דקות, עד להזהבה קלה והתמצקות של החלה
  8. לצנן את הלחם בתבנית במשך 15 דקות לערך
  9. להוציא את המאפה מהתבנית, בעדינות, ולהפוך כך שהחלק התחתון יהיה עם הפנים למעלה, עד לצינון מוחלט של הלחם
  10. לאחר קירור מוחלט, לפרוס להרכבת הסביח
  11. הרכבה הסביח: לוקחים שתי פרוסות חלה ומורחים על שתיהן טחינה
  12. מניחים מעל פרוסה אחת חציל קלוי או מטוגן, 2-3 פרוסות ביצה קשה, חופן ירוקים
  13. סוגרים עם הפרוסה השנייה שמרחנו, חוצים לשני חלקים ו….נוגסים

לרכישת הספר לחמים וכריכים בקישור…

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *