מתכון: לחמניות לפסח

לחמניות לפסח, שמכונות גם לחמניות מצות הן כמובן חלק ממסורת ארוחת ליל הסדר ||| לחמניות לפסח מוגשות לרוב לצד מנות כשרות לפסח או מרק קניידלך שעליו סיפרנו כאן ||| הלחמניות יספקו לכם דרך טעימה ומשביעה ליהנות מלחם גם במהלך ימי הפסח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לחמניות ללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מרתיחים את המים, שמן, מלח וסוכר
  2. מוסיפים קמח מצה ואבקת אפייה ומערבבים היטב בעזרת כף עץ לקבלת מסה חלקה
  3. מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה. מערבבים אחרי כל ביצה עד שהיא נטמעת בעיסה. הערבוב חייב להיות טוב ואחיד, והמסה צריכה להיות אחידה
  4. מניחים לתערובת להתקרר למשך 10 דקות לפחות
  5. מחממים תנור ל- 200 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  6. בידיים רטובות מעט יוצרים כדורים ומניחים בתבנית המרופדת
  7. מכניסים את הלחמניות לתנור ומנמיכים לטמפרטורה של 180מעלות
  8. אופים למשך 45 דקות
  9. מכבים את התנור, אבל משאירים את הלחמניות בתנור לעוד 5-10 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

כתיבת תגובה