חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כופתאות גבינה מבולבלת Pinzgauer Kasnockn

כופתאות בצורת פסטה עם גבינה ובצל שמגיעות מהרי פינצגאו Pinzgau שבחבל זלצבורג, אוסטריה ||| דומה לביצייה מבולבלת אבל עשירה בטעמים וחריפות קלה ||| מומלץ להכינה במחבת ברזל ולהגיש את המחבת לשולחן הארוחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כופתאות גבינה מבולבלת (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 250 גרם קמח
  • 2 ביצים XL
  • 125 מ"ל מים
  • 125 מ"ל חלב
  • 30 גרם חמאה או 20 מ"ל שמן זית
  • 100 גרם בצל חתוך לקוביות דקות
  • 150 מ"ל מרק ירקות צח
  • 200 גרם גבינה צפתית או צ'רקסית (באוסטריה משתמשים בגבינת Biakaas)

להגשה

  • 20 מ"ל שמן זית
  • 100 גרם בצל פרוס לרצועות דקות
  • 1 חופן עירית
  • מלח

אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים במהירות את הקמח, ביצים, חלב, מים וקצת מלח בעזרת כף בישול לקבלת בצק חלק ואחיד
  2. נותנים לבצק לנוח כמה דקות
  3. מגרדים את הבצק דרך מסננת גסה או דרך פומפיה מוחזקת הפוך, כשהבצק נופל לסיר עם מים רותחים ומלח
  4. מרתיחים קצרות עד שהנוקרל (Nocken = כופתאות קטנטנות) צפות אל פני המים
  5. במחבת ברזל מחממים את שמן הזית
  6. מטגנים את הבצל החתוך לקוביות
  7. מוסיפים את הנוקרל למחבת ומזלפים את מרק הירקות
  8. חותכים דק את הגבינה, מוסיפים למחבת ומשחימים היטב
  9. במחבת אחרת מטגנים בשמן זית את פרוסות הבצל
  10. מפזרים על מנה את פרוסות הבצק המטוגנות, והרבה עירית טרייה

הגשה

מגישים את הקאסנוקן Kasnockn מיד במחבת – רצוי לצד סלט ירוק

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *