מתכון: סופלה זלצבורגר נוקארל Salzburger Nockerl

שלוש הכופתאות המתוקות הידועות בשם זלצבורגר נוקארל הן כנראה הקינוח הפופולרי ביותר בזלצבורג Salzburg אוסטריה ||| סופלה soufflé חלבון ביצה טרופה שחייבים לאכול מיד עם הכנתם ||| קינוח חגיגי לכל חג וביחוד לחג האהבה ולנטיין ||| שלוש גבעות שמסמלות את קו הרקיע של הרי האלפים בזלצבורג או זוג אוהבים וקשר האהבה שביניהם ||| בנוסף, אל תשכחו את גשר מנעולי האהבה שעל נהר הזלצך Salzach במרכז זלצבורג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סופלה זלצבורגר נוקרל (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (3 נוקארל גדולים)

לציפוי

  • חמאה

לזילוף

 
- פרסומת -

 

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה, מקציפים את החלבונים לקצף יציב
  2. מערבבים פנימה את הסוכר תוך כדי ערבוב
  3. מוסיפים גם סוכר וניל ואת החלמונים ומערבבים
  4. מקפלים פנימה בזהירות את הקמח
  5. מפעילים תנור ל- 220 מעלות
  6. משמנים קערת זכוכית חסינת אש פיירקס או דומה
  7. ממלאים את המסה בקערה המשומנת תוך שיוצרים נוקרל בצורת פירמידה משולשת
  8. אופים בתנור במשך 9 דקות
  9. מפזרים מעל אבקת סוכר
  10. מגישים מיד לצד רוטב וניל, שוקולד חם או ריבה אדומה כמו תות, פובידל או מה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: