חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון עם טעם של בית: עוגיות שוקולד צ'יפס של נמרוד כהן

אין דבר שמתאר בית ומשפחה יותר מאוכל וכל אחד מהישראלים הנמצאים בשבי חמאס הוא עולם שלם, עם משפחה וחברים שמחכים להם עם חוויות וחלומות, והעוגייה שהם הכי אוהבים ||| הצטרפו לפרויקט טעם של בית Tastes Like Home ושלבו את הסיפורים והעוגיות האהובות עליהם ביחד עם התפילה לשובם במהרה במשלוחי המנות שלכם ||| הפיצו את מי שהם בצורה הכי אישית שיש ועזרו למשפחות במאבק למען החזרת נמרוד כהן ||| כל המתכונים והסיפורים נמצאים באתר טעם של בית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות שוקולד-צ'יפס (צילום Pixabay)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את החמאה והסוכרים עד לקבלת קרם חמאה חלק
  2. בקערה נפרדת טורפים בעזרת מזלג את הביצים יחד עם תמצית וניל
  3. מוסיפים את בלילת הביצים בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי ערבוב עד שתערובת הביצים נטמעת התערובת והקרם נראה אחיד
  4. מוסיפים את יתרת המצרכים היבשים בבת אחת – הקמח, סודה לשתייה, מלח ושוקולד קצוץ ומערבלים עד שהקמח נטבע בתערובת. ברגע שהקמח נטמע, יש להפסיק את פעולת המיקסר
  5. מחממים תנור ל- 185 מעלות.
  6. מרפדים ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  7. לוקחים מהתערובת כף גדושה (אפשר להשתמש בכף גלידה אם רוצים עוגיות גדולות) ומניחים מעין גבעות עגולות בתבנית המרופדת, במרווח של 4 ס"מ לפחות בין עוגייה לעוגייה כדי למנוע התחברות ביניהן במהלך האפייה
  8. אופים במשך 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות
  9. מצננים בטמפרטורת החדר בעודן בתבנית
  10. מאחסנים בקופסה אטומה

המתכון באדיבות המשפחה בקישור…

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *