פאי לימון ללא אפייה הוא קינוח מענג המציע את הטעם החריף והמרענן של הלימון ללא צורך באפייה ||| המילוי הוא כוכב ההצגה בפאי לימון הפעם ||| הפאי תצונן במקרר למשך מספר שעות או לילה עד שהיא מתייצבת לחלוטין ||| לאחר שהפאי התייצבה והתקררה, היא מוכנה להגשה בפרוסות ומגישים אותן קר לקינוח מרענן ומשביע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לקלתית
למלית
- 400 מ"ל חלב קוקוס
להגשה
- תּוּת שָׂדֶה
- פטל
- אוכמניות
- אננס
אופן הכנה
- במְעַבד מזון, מרסקים את הגרנולה
- מוסיפים לגרנולה את החמאה (או מרגרינה) ומלח ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה
- יוצקים את התערובת לתבנית פאי 20 ס"מ
- מיישרים ומהדקים היטב את התערובת לתחתית התבנית
- בסיר, מערבבים את כל מצרכי המלית למעט מיץ הלימון ומביאים לרתיחה במשך כמה דקות, תוך כדי ערבוב
- מסירים מהכיריים ומוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים לאחידות
- יוצקים את המלית מעל תחתית הגרנולה ומוודאים שהיא מכסה את תחתית הגרנולה בשכבה אחידה
- מקררים במשך לילה
- להגשה, מעטרים בפירות שאוהבים כמו תות-שדה, פטל, אוכמניות, אננס ועוד
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…