חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שוקולד עסיסית

עוגת שוקולד יכולה להיות במרקמים שונים ובצבעים שונים ||| פרסמנו כאן מתכון לעוגת שוקולד להכנה מהירה, וגם מתכון לעוגת שוקולד כשרה לפסח ||| תוכלו למצוא כאן גם מתכון לעוגת שוקולד טבעונית או מתכון לעוגת שוקולד פרווה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת נמסיס שוקולד (צילום עידו הרמן – שף קונדיטור)

מצרכים (תבנית 24-26)

לבצק

לקרם

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים את הביצים וסוכר
  2. מוסיפים לפי הסדר את השמנת מתוקה, שמן, קקאו ולבסוף את הקמח ומערבבים לקבלת בצק אחיד
  3. יוצקים לתבנית קפיצית משומנת
  4. מחממים תנור ל- 170 מעלות
  5. אופים 30-45 דקות עד ששיפוד שננעץ באמצע העוגה יוצא יבש או עם פירורים
  6. הכנת הקרם: בסיר קטן בתוך סיר מים (בן מרי) ממיסים את מצרכי הקרם
  7. כשהכול נמס ומקבלים קרם שוקולד מכבים את הלהבה
  8. הרכבת העוגה: כשהעוגה אפויה, מוציאים מהתנור, ונועצים בה דקירות עם מקל או ידית-כף, עד התחתית, כך שייווצרו חורים בעוגה באופן די צפוף
  9. שופכים על פני העוגה את הקרם החם כך שייספג היטב בכל חלקי העוגה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *