חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חיתוכיות שקדים עשירות בטחינה, שוקולד, קפה ועוד

עוגיות עשירות בשוקולד ושטרויזל שלמרות עושר המצרכים שמרכיבים אותם, הן קלות להכנה ||| חיתוכיות או ריבועי עוגה שיעשירו את כוס הקפה או תה בבוקר וגם ב- Five O'clock ||| מתכון שאפשר להעשיר אותו בכל טוב עם מה שאוהבים ומשתלב בטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חיתוכיות שוקולד עשירות עם שטרויזל (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית 20X30 ס"מ)

לבצק

למילוי

לפירורים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: במעבד מזון מערבבים את הטחינה, חלמונים, סוכר, מלח וחמאה לקבלת לקרם חלק
  2. מוסיפים לתערובת את הקמח ושקדים ומעבדים בזריזות, רק עד לקבלת בצק אחיד אבל עדיין גבישי
  3. מניחים הבצק לנוח לפחות שעה במקרר
  4. מוציאים מהמקרר, מפרישים רבע מהבצק ושומרים אותו במקפיא לדקות שממשיכים להכין העוגה
  5. משאר הבצק, מרדדים משטח בתבנית משומנת, בעזרת האצבעות, לקבלת קלתית אחידה ככל האפשר
  6. הכנת המילוי: בעזרת סכין מריחה מורחים שכבה אחידה של ריבת חלב על הבצק
  7. מפזרים מעל שכבת ריבת החלב, פצפוצי שוקולד
  8. הכנת הפירורים: לוקחים את רבע הבצק שהשארנו במקפיא, מוסיפים לו את הקמח, שקדים, קפה וסוכר ומערבבים ביד לאחידות
  9. מפוררים את הבצק בעדינות בקצות האצבעות
  10. מפזרים את הפירורים על פני התבנית
  11. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  12. אופים במשך כ- 20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים
  13. מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *