חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק עגבניות וקרוטונים ביתי

מרק עגבניות וצְנִימוֹנִים Crouton Croûte ביתי יכול להיות מנה טעימה ומשביעה ||| מרק עשיר ויטמינים ונוגדי חמצון כמו ליקופן, שתורמים לבריאות הכללית ||| מרק עגבניות נחשב לרוב למזון מנחם, ותוספת של קרוטונים יכולה להוסיף קראנצ'יות, טעם ושובע ||| בעוד שקרוטונים יכולים להוסיף מרקם וטעם, הם לרוב עשירים בקלוריות ופחמימות, ועל כן מומלץ להוסיפם במתינות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק עגבניות וקרוטונים ביתי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

למרק

לקרוטונים

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 190 מעלות
  2. בקערה מערבבים את הקרוטונים, שמן זית, סלדי קצוץ, עשבי תיבול יבשים, מלח ופלפל כך שכל התבלינים יכסו את כל הקרוטונים
  3. פורסים את הקרוטונים המתובלים על תבנית אפייה לשכבה אחידה
  4. אופים 10-15 דקות או עד להזהבה ומרקם פריך, תוך ערבוב מדי פעם
  5. בסיר גדול מחממים את שמן הזית על להבה בינונית ומאדים את הבצל ושום הקצוצים עד שהבצל נעשה שקוף
  6. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות עם המיץ, מים (ציר ירקות)
  7. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות
  8. מתבלים במלח, פלפל (וסוכר אם רוצים)
  9. מגישים את המרק חם עם תוספת הקרוטונים
  10. מפזרים מעל, עלי פטרוזיליה טריים ו/או שבבי גבינת פרמז'ן

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *