חקלאי גרנות מציעה לט"ו בשבט מתכון למנה עשירה בפירות ארצנו ||| העצים פורחים והטבע נמצא בשיאו, וזו גם עונת ההדרים כשט"ו בשבט בפתח ||| לרגל ט"ו בשבט מתכון לסביצ'ה מרהיב עם מיטב פירות ארצנו ||| סלט עשיר עם פילה דג דניס, מקושט בפירות הדר מפולטים, קרם פרש וגבינת חלומי, ומעליהם רוטב ויניגרט חלומי מפירות הדר ||| מתכון קל להכנה, טעים להפליא ומתאים להגשה בארוחת החג, זוגית או משפחתית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים (2 מנות)
- 1 פילה דג דניס נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות
- ½ תפוז מפולט
- ¼ אשכולית אדומה מפולטת
- 1 קלמנטינה מפולטת
- 3 כפות קרם פרש
- 3-4 קוביות גבינת חלומי
- קורט מלח
- פִּלְפֵּל שחור
לרוטב ויניגרט
לקישוט
- 4-5 עלי מיקרו כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר)
- סומק
שלבי הכנה
- הכנת רוטב ויניגרט: בצנצנת שמים את כל מצרכי הרוטב ומנערים היטב עד קבלת רוטב אחיד
- הרכבת המנה: בצלחת הגשה מסדרים את נתחי הדג, פלחי ההדרים המפולטים, קרם פרש וקוביות חלומי
- מטפטפים בעדינות את רוטב הוויניגרט מעל וזורים קורט מלח ופלפל
- מקשטים בעלי מיקרו כוסברה ומעט סומק ומגישים
ט"ו בשבט שמח. אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…