מתכון: סלט אבוקדו וביצים

חקלאי גרנות מציעה מתכון לסלט קרמי ועשיר לכל המשפחה ||| בימים שהלב מחפש רגע של נחמה אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכר ואהוב ||| סלט קרמי, עשיר בטעמים, עם טוויסט של ביצים מגורדות ||| הסלט קל להכנה, מתאים כארוחת בוקר מושלמת או כממרח מפנק לצד לחם טוב, כי גם בזמנים של אי שקט, מגיע לכולנו רגע של טעם טוב ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט אבוקדו עם ביצה מגורדת (צילום הדס ניצן)

מצרכים (2-3 מנות)

שדרוג

שלבי הכנה

  1. בקערה מועכים את האבוקדו עד לקבלת מרקם קרמי אך לא חלק מדי
  2. מוסיפים את החרדל, מיץ לימון, ביצה אחת מגורדת בפומפייה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב
  3. מגרדים מעל את הביצה הקשה השנייה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס
  4. מגישים לצד לחם טרי ואיכותי, או לצד טוסט, קרואסון או בייגל
  5. אפשר להוסיף מעט בצל סגול קצוץ דק, כוסברה ו/או צ'ילי טרי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *