חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק סולת מרוקאי טבעוני – לחשו لخشو

לחשו لخشو הוא מאכל מסורתי מהמטבח המרוקאי, המזכיר שילוב בין קוסקוס לפסטה דקה ||| ישנם אזורים במרוקו שבהם "לחשו" הוא למעשה אטריות דקות בעבודת יד, שמתבשלים במרק או עם חמאה וקִנָּמוֹן כמנה מתוקה ||| יש המחשיבים את מרק הלחשו לתרופת החורף של מרוקו – המקבילה של מרק העוף הפולני, שנחשב למרפא חורפי ידוע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק סולת מרוקאי טבעוני (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. בסיר בינוני מחממים את השמן
  2. מוסיפים את השום, כורכום, מלח ופלפל שחור ומטגנים 5 דקות
  3. מוסיפים לסיר מים ועלי כוסברה ומביאים לרתיחה
  4. מוסיפים אבקת מרק ומבשלים יחד במשך 30 דקות
  5. מוסיפים את הסולת, מערבבים ומבשלים הכול יחד 20 דקות כשמערבבים כל כמה דקות
  6. טועמים ומתקנים תיבול ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון بالصحه والعافيه

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *