חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת תפוחים Apple Pie

עוגת התפוחים היא מאפה קלאסי ואהוב בעולם שמקורו במטבח האמריקאי והבריטי ||| תפוחי-עץ מהווים את המרכיב העיקרי של העוגה ||| נעדיף להשתמש בתפוחי עץ מתוקים וחמוצים כמו תפוחי גולדן דלישס או גרנד סמית ||| העוגה מוגשת חמה או קרה, לפי מה שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת תפוחי עץ גבוהה (צילום דני בר)

מצרכים (תבנית 24 עגולה וגבוהה)

לפיזור

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הקמח, אבקת אפיה ומלת לקבלת תערובת אחידה
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את הביצים כדקה ואז להוסיף את הסוכר וסוכר וניל ולהמשיך להקציף 6-7 דקות עד שמתקבלת קציפה תפוחה
  3. מוסיפים את הקמח בשלוש פעימות תוך שנערבב עם לקקן בעדינות כדי לא להפיל את התערובת
  4. נוסיף את קוביות תפוחי העץ הירוקים ונערבב בעדינות לקבלת תערובת אחידה
  5. נחמם תנור ל- 170 מעלות ונשמן תבנית 24 מרופדת בתחתית בנייר אפייה
  6. נשפוך את התערובת לתבנית המרופדת
  7. נפזר מעל את קוביות תפוח העץ האדום
  8. נכניס לתנור למשך 40-50 דקות עד שיזהיב מעל וקיסם שנינעץ במרכז, יוצא נקי
  9. נקרר את העוגה
  10. נפזר על פני העוגה, אבקת סוכר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *