חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תבשיל טופו, דלעת וקרם קוקוס

תבשיל שהתיבול בו עם מחית קארי מאסמאן וקרם קוקוס יהפכו את התבשיל למדהים ||| לאחר שתתאמצו להשיג את הקארי מאסמאן כל השאר יהיה קלי קלות ||| מנה עשירה ומלאת טעמים שמקורה בעיקר במטבחים אסייתיים, כמו המטבח התאילנדי או ההודי ||| התיבול משלב בין חריפות, מתיקות ועדינות חלבית של הקוקוס ||| המנה פופולרית מאוד בקרב טבעונים וצמחונים בזכות השימוש בטופו וקרם הקוקוס כתחליפים לחלבון ולחלב ||| השילוב בין הדלעת העשירה בויטמינים A ,C וטופו כמקור לחלבון איכותי ולסידן עם קרם הקוקוס כמקור לשומנים בריאים הופך את המנה לארוחה מזינה ומאוזנת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טופו ודלעת חריף מתוק (צילום Pixabay)

מצרכים 

שדרוג

להגשה

שלבי הכנה

  1. בסיר סוטאז' רחב מטגנים את הבצלים ושום, עם שמן, במשך 10 דקות עד שקיפות
  2. מוסיפים מחית קארי מאסמאן, קרם קוקוס ומלח ומערבבים היטב
  3. מביאים לרתיחה עדינה
  4. חותכים את הדלעת והטופו לקוביות בגודל 3 ס"מ ומוסיפים לרוטב שבסיר. אפשר לשדרג עם תוספת גרגירי החומוס
  5. מבשלים על להבה בינונית 20-30 דקות, עד שהדלעת רכה אבל לא מתפרקת
  6. מגישים עם עלי כוסברה.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *