חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חיתוכי פקאן וקוקוס

מתכון לחטיף או נשנוש שמשלב בין ערכים תזונתיים גבוהים לטעם נפלא וממכר במיוחד ||| המתכון מבוסס על השילוב האמריקאי קלאסי והאהוב של אגוזי פקאן מחד וסירופ מייפל מאידך ||| שני טעמים עמוקים שמשתלבים בהרמוניה מופלאה ומחמיאים במיוחד זה לזה ||| קינוח או פצצת אנרגיה שאפשר להכין ברגע רק עם שתי קערות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חטיפי בר פאי פקאן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית 20X20 ס”מ)

לבסיס

לציפוי

שלבי הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי הבסיס עד איחוד
  2. מעבירים את התערובת לתבנית 20X20 ומשטחים ומהדקים את פני התבנית
  3. בקערית מערבבים את מצרכי הציפוי לקבלת בלילה אחידה
  4. מכניסים את קערית הציפוי לקירור ל- 10 דקות
  5. מוציאים את הציפוי מהמקרר, ובעזרת כפית שופכים מעל התבנית
  6. מכניסים התבנית לקירור של 2-3 שעות
  7. חותכים לריבועים בגודל ביס 2-3 ס"מ לערך
  8. מגישים לאורחים או מנשנשים כחטיף אנרגיה טבעי ובריא

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *