חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מגישה מתכון לביבות מתוקות חגיגיות לחנוכה ||| בדרך כלל חוגגים את החנוכה עם סופגניות ולביבות (לטקס) מטוגנות ||| את הסופגניות והלביבות המטוגנות אפשר להחליף בלביבות אפויות מתוקות ושוות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (12 יחידות, כל יחידה 70 קלוריות)
- 1 אגס מגורד דק
- 1 תפוח-עץ מגורד דק
- 1בננה מעוכה
- 1 כוס קמח תופח
- 1 ביצה L
- 1/3 כוס חלב
- קִנָּמוֹן
- ממתיק מלאכותי מסוג וכמות לפי הטעם
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את הביצה עם החלב
- מוסיפים את הקמח וקינמון ומערבבים לקבלת בלילה אחידה
- מוסיפים את גרידת האגס וגרידת תפוח העץ ומערבבים היטב
- מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
- מרפדים תבנית בנייר אפיה
- לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית לביבות במרווח אחת מהשנייה
- אופים כ- 30 דקות עד הזהבה טובה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…