חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לביבות מתוקות

חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מגישה מתכון לביבות מתוקות חגיגיות לחנוכה ||| בדרך כלל חוגגים את החנוכה עם סופגניות ולביבות (לטקס) מטוגנות ||| את הסופגניות והלביבות המטוגנות אפשר להחליף בלביבות אפויות מתוקות ושוות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לביבות או אשישיות (צילום דני בר)

מצרכים (12 יחידות, כל יחידה 70 קלוריות)

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את הביצה עם החלב
  2. מוסיפים את הקמח וקינמון ומערבבים לקבלת בלילה אחידה
  3. מוסיפים את גרידת האגס וגרידת תפוח העץ ומערבבים היטב
  4. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
  5. מרפדים תבנית בנייר אפיה
  6. לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית לביבות במרווח אחת מהשנייה
  7. אופים כ- 30 דקות עד הזהבה טובה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *