חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ספירלת מוסקה רדיפיין מיט מפורק

מתכון מתאים לחובבי הבשר, מפחיתי בשר, לצמחונים וגם לטבעונים ||| ספירלת מוסקה צמחונית / טבעונית לחגי תשרי ובכלל, באדיבות חברת הבשר-החדש Redefine Meat ויקב ויתקין ||| Redefine Meat עם טעם עשיר של בשר-חדש שאינו מכיל כלל רכיבים מן החי ||| כל הפרטים והמכון בהמשך…

ספירלת מוסקה בשר חדש, רידיפיין מיט (צילום טום שקד)

מצרכים (4-5 מנות – תבנית עגולה 26)

להגשה

אופן הכנה

  1. הכנת החצילים: מחממים תנור ל- 190 מעלות
  2. ממליחים את החצילים ומשאירים כ- 15 דקות
  3. לאחר מכן מספיגים עם נייר מגבת, את הנוזלים שניגרים מהחצילים
  4. מברישים כל חציל בשמן זית משני הצדדים ומסדרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
  5. מכניסים לתנור למשך 20 דקות להתרככות
  6. הכנת ה"בשר": במעבד מזון טוחנים את העגבנייה, בצל, פלפל ירוק, שום ופטרוזיליה לקבלת תערובת אחידה, ומניחים בצד
  7. במחבת רחבה על חום בינוני- גבוה מחממים שמן זית
  8. מטגנים חצי מכמות הרידיפיין-מיט טחון בסגנון בקר כ- 7 דקות עד להזהבה
  9. מתבלים בבהרט ומלח ומסירים מהלהבה
  10. בקערה מערבבים את תערובת העגבניה, בשר מבושל במחבת ואת הבשר הלא מבושל שנותר עד לקבלת תערובת אחידה ועסיסית
  11. הכנת המוסקה: בתבנית עגולה מסדרים את פרוסות החצילים במעגל של שכבה אחת
  12. מעל החצילים מניחים שכבה דקה מתערובת הבשר
  13. חוזרים על הפעולה עם פרוסות חצילים נוספות
  14. חוזרים על פעולות 11-12-13 עד לקבלת ספירלה יפה בשכבה העליונה
  15. מכניסים לאפייה בתנור למשך 30 דקות ללא מכסה

הגשה

בסיום האפייה, מזלפים טחינה ומפזרים עשבי תיבול, צנוברים וגרגרי רימון

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *