חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טופו קארי יבש פננג עם קשיו ואורז קוקוס

קארי תאילנדי צמחוני ואף טבעוני פשוט מאוד ומשביע מאוד ||| מתכון קארי פאנאנג הקלאסי הזה הוא מנה טבעונית שיכולה להיות על השולחן שלכם מהר יותר מזמן המשלוח ||| חשוב לגוון עם הירקות השונים, כל פעם ירקות העונה או קפואים אחרים יגוונו את המנה ויחדשו את הארוחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טופו קארי יבש פננג עם קשיו ואורז קוקוס (צילום יח"צ חו"ל קתאי פסיפיק)

מצרכים (3-4 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית מכסים את אגוזי הקשיו במים ומשרים למשך כשעתיים
  2. לאחר ההשריה, מסננים את אגוזי הקשיו ומוסיפים לקערת מעבד מזון
  3. מוסיפים לקערת המיקסר את מיץ הליים, שום, אבקת קארי, חלב קוקוס, פתיתי פלפל וקצת מלח יחד עם 1/2 כוס חלב סויה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית מאוד
  4. המשיכו להוסיף חלב סויה עד שתגיעו למרקם שאתם אוהבים
  5. הרכבת קערת קארי: מחממים תנור ל- 180 מעלות
  6. בקערה בינונית מערבבים את קוביות הטופו ברוטב סויה והקורנפלור
  7. מעבירים לתבנית אפייה ואופים 2025 דקות עד להזהבה
  8. במחבת משומן מטגנים את הירקות עד כמעט לדרגת אל דנטה
  9. מערבבים פנימה את רוטב הקארי ומבשלים עוד 3-5 דקות על להבה נמוכה
  10. מוסיפים את הטופו ומערבבים

הגשה

מגישים לצד אורז או קינואה, ומקשטים בכוסברה ופלחי ליים.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *