מתכון: סלט חצילים מזרח תיכוני

חצילים תמצאו בשלל מטבחים באגן הים התיכון אבל גם במזרח אירופה ובמזרח הרחוק ||| הגרסה שלנו הפעם משלבת מצרכים של המטבח המזרח תיכוני הקלאסי שיש בכל בית ישראלי ||| הכנה קלה ותהיה לכם מנה לארוחה קלה או למנה ראשונה כיפית ומרעננת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט חצילים אסייתי (צילום פנינה קדם)

מצרכים (3-4 מנות)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  2. מניחים את החצילים על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה
  3. אופים במשך שעה, או עד שהחצילים הופכים שחורים ומעט מפויחים
  4. מצננים את החצילים מעט
  5. חוצים את החצילים לאורכם
  6. מוציאים את בשר החצילים על קרש חיתוך וקוצצים גס
  7. מעבירים את החצילים הקצוצים לקערה
  8. מוסיפים את הטחינה, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומערבבים
  9. הגשה: לפזר על הסלט מעט עלי זעתר או פטרוזיליה
  10. להגיש בטמפרטורת החדר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

כתיבת תגובה