חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סינייה של מלאווח עם טחינה

אחוה והשפית ג'קי אזולאי מציעים מתכון פטנט להכנת מלאווח עם בשר תוך 10 דקות ||| בימים אלה, יש צורך באוכל פשוט וקל להכנה ובעיקר, שיהיה משביע וטעים ||| מאפה מלאווח במילוי בשר עם צנוברים וטחינה מבעבעת – מנה קלה להכנה וטעימה להפליא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מלוואח סינייה עם טחינה (צילום שניר (סופגי) גואטה)

מצרכים (6 מנות)

לטחינה

להגשה

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד להזהבה
  2. מוסיפים את הבשר והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב
  3. לאחר שכל הבשר משנה את צבעו מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וממשיכים לטגן 2-3 דקות נוספות
  4. במחבת יצוקה וחמה מכינים את המלאווח כמעט עד שהוא מוכן
  5. מסירים את עלי המלאווח מהלהבה ומניחים על המלאווח מלית בשר
  6. הכנת הטחינה: בקערה מערבבים טחינה גולמית, מיץ לימון, מים ומלח
  7. מפזרים על כל יחידת מלאווח 2-3 כפות טחינה מעל הבשר
  8. מחממים תנור ל-200 מעלות
  9. מכניסים את המלאווח לתנור לכ-5 דקות אפייה עד שהטחינה מוקרמת
  10. מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד עגבניות מגורדות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *