חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות מוזלי של חג המולד

פינוק בריא ומלא בטעמים שמתאים במיוחד לאווירה החורפית והחגיגית ||| עוגיות שמשלבות את האיכויות המזינות של תערובת מוזלי – דגנים, פירות יבשים ואגוזים – עם המתיקות והניחוחות המסורתיים של עונת חג המולד ||| ניתן לשלב שוקולד קצוץ או צ'יפס שוקולד, קוקוס טחון, או אפילו חתיכות ג'ינג'ר מסוכר לשדרוג הטעם ||| אם אין לכם תערובת מוזלי מוכנה, אפשר לשלב שיבולת שועל, אגוזים ופירות יבשים לפי הטעם ||| העוגיות האלה מרגישות כמו חיבוק של חורף – מתוקות, מתובלות, ומלאות במרקמים מגוונים ||| מושלמות כחטיף בריא לצד תה חם, כקינוח קליל לארוחה חגיגית, או כמתנה אישית וטעימה באריזת צנצנת חגיגית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות מוזלי של חג המולד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שלבי הכנה

  1. חותכים את המשמשים לחתיכות דקות וקוצצים בעזרת סכין את השוקולד לחתיכות קטנות. יש לשמור כמות קטנה מהשוקולד לקישוט הביסקוויטים
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את חלבוני הביצים וקורט מלח לקבלת פסגות נוקשות
  3. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הסוכר, סוכר וניל, אגוזי לוז, מוזלי וקצת קמח
  4. מקפלים בזהירות את תערובת האגוזים לתוך מקצפת החלבונים
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  6. בעזרת שתי כפות זורקים עוגיות בתבנית המרופדת עם רווח ביניהם
  7. אופים כ-20 דקות עד להזהבה
  8. ממיסים בזהירות את יתרת השוקולד באמבט מרים או במיקרוגל
  9. מורחים את השוקולד על הביסקוויטים האפויים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *